Vi är en familj som bor i Oxelösund, ca tio mil söder om Stockholm. Här bor vi i ett blått hus precis vid centrum. Vi kommer att föda upp Norska skogkatter i familjemiljö.
 
Vi har alltid tänk oss som hundfolk och detta med katt var ingenting för oss. Enda tills våran dotter blev så stor att hon kunde prata, då var det bara katter som existerade för henne. Så efter flera års tjatande bestämde vi oss att vi skulle prova. Sedan det blev aktuellt med utställningar så var vi helt fast. Nu har familjen också utökats med Pomperipossa alias Possa en Engelsk Bulldog från kenneln BlueHelix i Uddevalla.
 
Uppfödarnamnet registrerades 2003. Och vi strävar efter att föda fram stora rastypiska katter som i första hand skall ha ett trevligt temperament vara friska och sociala samt fungera bra som sällskapskatter. Vill man sedan ställa ut sin katt så ser vi det bara som positivt och hjälper gärna till.
 
 
We are a family wich lives in Oxelösund, ca ten miles south of Stockholm. Here we lives in a blue house near city. We are going to bring up Norwegian Forest cats.
 
Our Cattery was founded in 2003
 
 
Eftersom vi anser att katterna ska ha tillgång till friskluft, så har vi byggt en rastgård på tomten där dom vistas när vädret tillåter.
 
 
Jessica Askett
+46 70 4944548
 
Vi följer Skogkattslingans utbildningspaket och har genom gått följande utbildningar:
 
 
Andra Utbildningar
 
     
 
 
 
 
Copyright © AsKett´s 2003-2017