2007

 
28/12 Nu är året snart slut, det händer inte så mycket här i katteriet. Lilith och Tigger vill inte para sig och nu har dom gått ihop i över 6 månader. Schackmatt har varit sjuk men är nu bättre igen, urinstopp så det blev spolning.
   
16/12 Nu har vi varit på utställningen igen och detta blev årets sista och nu blir det lugnt fram till i februari 2008. Darya fick sitt cert och "Nasse" blev Ex 2 som vanligt. Men det var en bra utställning med mycket trevliga människor och sedan slutade vi tidigt också och det är vi inte bortskämda med.
   
11/12 Har uppdaterat våra planer för åren 2008-2009, ska göra ett nytt försök att para Micanda så vi får se vem fadern blir.
   
3/12 Nu har vi varit på utställningen igen och denna gång var det bara Darya som följde med, och hon fick sina cert utan problem. Och snart drar det ihop sig för årets sista utställning, sedan blir det lugnt fram till feb 08.
   
2/12 Ankan blir 4 år idag, Super grattis tjejen, vad skulle vi göra utan dig :-))
   
24/11 Ny bild på Daizy, tack Emma. Även ny kanon bild på Buzzy. Lilith´s fästman Tigger har kommit hem till oss så vi får se om det händer någonting.
   
19/11 Våran älskade Schackmatt fyller 4 år idag, Grattis killen..
   
12/11 Nu har vi varit på utställningen och det gick väl så där, Darya fick sina cert båda dagar men Nasse blev Ex 3 på lördagen och Abs på söndagen.

Annars händer det inte så mycket i katteriet, vi var på färgkursen som skogkattslingan anordnade och den var mycket bra, och man får hoppas på att detta med färg kommer att gå sakta annars vet man inte vad som händer om en del börjar koncentrera sig på färgaveln. Med tanke på vad som redan skett med skogisen.

   
30/10 Lasse blir 2 år, Super grattis killen.
   
27/10 Vi gratulerar våran vackra C-Kull som blivit 2 år och en ny bild på Cassy.
   
8/10 Utställningen igen men nu var det våran egen så vi ställde inget på lördagen och Tara ställde sin huskatt Kim på söndagen som slutade som 1:a av hanarna KH och blev sedan NOM, men i panelen blev han utslagen. Buzzy fick också sitt första CAP utav Annelie Persson, grattis killen.

Och som vanligt så var det en massa trevliga människor och en massa vackra katter, det är så kul med Östkattens utställningar för katterna håller så hög standard.

   
2/10 Vi har beslutat oss för att Feona får stanna hos oss, vi kan inte skiljas från denna lilla tjej :-)
   
1/10 Vi har varit på utställning i helgen och det gick bra förutom att vi höll på att frysa ihjäl. Darya blev IC på lördagen och fick sitt första CAGCIB på söndagen, Dazha blev GIC på lördagen och fick sitt första CACE på söndagen, Nasse blev Ex 2 båda dagarna.

Lilith har också återvänt till Jönköping så får vi se om det blir någonting denna gång. Nu kommer hon inte hem förens vi är säkra på att hon är dräktig.

   
27/9 Felix är nummer 2 i väg och han har i dag flyttat till Gotland, snyft och fått namnet Homer. Lycka till nu Christina och Felix.
   
26/9 Kattungarna är redan 12 veckor och det är flyttar dax, phu lika hårt varje gång dom ska i väg. Först ut är Freya som flyttar till Katrineholm och sin nya matte Emmili, där hon kommer att få det kanonbra.

Det är också dax att packa inför helgens utställning och så får vi se hur det går har inga stora förhoppningar på resan.

   
22/9 Nu har det kommit bilder på Edora, tack Tina.
   
19/9 11 veckor! Oj oj, vad tiden sprang iväg, kan inte tro att dom redan ska flytta nästa vecka så nu blir det brått med att fixa i ordning papper mm mm som ska med samt att boka leveransdag. Vi hade också besök av Freyas nya matte Emmili i går igen och vi uppskattar verkligen när man vill komma flera gånger och hälsa på innan flytten.
   
16/9 Nu har bilderna på E-Kullen börjat ramla in och det kom fina bilder på Ernie som har blivit otroligt stor och vilken svans sedan :-) tack så mycket Andreas och Kicki. Vi har varit och tagit nya bilder på Eliot och passade då på att ta några 3 års bilder på Age.
   
15/9 Våran E-Kull har nu blivit 6 månader och det kommer bilder på deras sida. Vi har också varit på besök hos Lisjöskogen och det var en väldigt trevlig tripp.
   
13/9 Nu äntligen är det uppdaterat, lite försenat. Har jobbat natt och hade inte orken i går att sitta med hemsidan. Kattungarna är 10 veckor och tiden bara rusar iväg. Dom blir bara tuffare och tuffare, Felix är en riktig gangster som älskar att bita på fingrarna när man kommer. Dom äter också allt som ställs in.

Miranda har kommit hem och så får tiden utvisa om det blir några kattungar.

   
10/9 Nu har alla kattungarna hittat nya hem och det känns väldigt bra. Annars händer det inte så mycket här i katteriet. Miranda har åkt iväg för att träffa snygga Qorpus så får vi se om det blir några kattungar där då eftersom Lilith inte var dräktig.

Vi har också fått nya kort på Buffy och Eliot.

   
5/9 Kattungarna har nu blivit 9 veckor gamla och är vildare nu. Dom har också varit i väg och fått sin första vaccination och det gick super dom var så duktiga alla 3. Och man kan sitta hur länge som helst och bara studera dessa små troll och undra hur dom orkar hålla på :-) men så hux flux så däckar nån av dom mitt på golvet och sover som en stock.

Vi gratulerar också våran Age Aktersnurra som blir 3 år idag.

Tyvärr så är nog inte Lilith dräktig och vi har ingen möjlighet att åka i väg med henne just nu, så vi får vänta på nästa löp och se om Hanny hunnit kastrera Tigger annars kanske hennes andra lilla pojke hunnit bli könsmogen och får ställa upp :-)

   
2/9 Vi har varit på utställning i Eskilstuna och den var lika trevlig som vanligt, och man träffade en massa trevliga utställare. Darya och Dazha fick sina cert utan problem men sedan var det stopp. Jag blev biten av en snygg skogis kille som inte alls ville följa med mig till domaren och det gick bra i början men sedan eftersom dagen gick och handen började svullna och stela så fick jag bita i det sura äpplet och bege mig till akuten i Eskilstuna. Kommer tillbaka efter ett par timmar och då är utställningen slut och ska börja packa ihop, och vad upptäcker jag, jo att Darya har gått i fel klass och fått ett cert för CH vilket hon redan är så Mats fick börja jaga efter domaren Kristina R, efter mycket om o men så hittade han henne, förklarade läget och det var helt ok för hennes del att ge henne ett högre cert :-)) Så till slut kom vi i väg hemåt, nöjda efter en extra lång dag.
   
30/8 Kattungarna är 8 veckor och håller sig ovanligt lugna mot vad vi är vana vid. Feona är nu bokad så det är endast Freya kvar till salu. Dom ligger också bra till viktmässigt. Lilith har kommit hem och styr nu flocken med järnhand igen och vi hoppas verkligen att hon är dräktig, lite för tidigt en att säga nått.

Vi ska på utställning i helgen och tar endast med Dazha och Darya, Nasse liten å ful är avboka och får nu vara hemma ett tag så vi ser om han blir bättre. Han kommer inte heller kunna hållas fertil så länge till för han har redan markerat 2 gånger när det varit något speciellt och vi tror inte att han kommer att få några flera kullar efter sig.

   
22/8 Kattungarna har blivit 7 veckor nu och det är full rulle inne i kattungerummet. Dom äter allt som serveras och har blivit ena riktiga huliganer och vill testa sina tänder på allt, framför allt mattes fingrar.

Vi ska i väg till Jönköping på torsdag och äntligen få hämta hem våran lilla Lili som varit i väg på parning i 2 månader så nu får vi hoppas på att det tagit sig. Annars blir det inga flera kullar för hennes del :-(.

Och snart är det utställning igen :-) ska bli kul att få komma ut, känns som det var ett tag sedan.

   
15/8 Kattungarna har nu blivit 6 veckor, och nu äter dom alla allt som serveras. Det är full rulle i lekhagen och Beyla får inte många lugna stunder. Lasse tycker om att sitta och studera sina bebisar men på avstånd, dom får inte komma för nära för då tycker han plötsligt att dom är det äckligaste som finns :-)

Felix favorit sysselsättning är att sova på rygg i olika ställningar när han inte busar, och försöker rymma ur lekhagen tillsammans med sina systrar.

 

   
8/8 Kattungarna har nu blivit 5 veckor och vilken fart det är på dom. Freya och Felix äter nu allt som serveras det är lite värre med Feona som fortfarande inte vill ha vanlig mat utan bara mammas tutte :-).

Annars så händer det inte så mycket, vi går och väntar på att få hämta hem Lilith från sin fästman Tigger. Hon har varit borta i 6 veckor nu så det börjar bli tufft utan henne, men detta är sista chansen för han blir kastrat sen och då finns det ingen hane till henne.

   
1/8-07 Nu är Kattungarna 4 veckor och har börjat smaka lite annat, dom har även fått flytta in i lekhagen. Vikterna har börjat komma på Felix och Freya så snart har dom tagit igen det dom ligger efter. Vi har även nya bilder på Edora och Eliot från utställningen i söndags.
   
30/7 Vi har varit på utställning och det gick bra på lördagen, Dazha fick sitt cert och Darya blev CH. Nasse liten å ful valde vi att Abs på morgonen eftersom han var så tjurig och bara spottade och fräste. Vi fick också den stora glädjen att vara med på Edora Vitnos första utställning där hon blev Ex 2 och fick en kanon bedömning av Jörgen F.

Söndagen gick också bra, men Lasse fick stanna hemma och Darya och Dazha fick sina cert, sedan var både Eliot och Edora med på söndagen och fick varsin kanon bedömning av sin domare. Så vi tycker att det var en kanon helg med onda fötter och trevlig människor. Vi har även beslutat att Lasse nu kommer att få vara hemma tills vi ska till Norge nästa gång så får vi se då hur han uppför sig. Om det inte går bra så är hans utställnings tid förbi :-))

   
25/7 Kattungarna är redan 3 veckor och börjar härja runt ordentligt i bolådan så det blir nog att skruva ihop lekhagen efter helgen. Vi ska också på utställning i helgen så vi får se hur det går har inga förväntningar ang några cert på Lasse och Darya.
   
20/7 Det rör sig för fullt i bolådan i mellan åt, men mest så äts och sovs det.
   
 

 

Åh så en lite sträckning.

En gäsp.

 

 

Så kan Felix somna mätt och belåten.

 
  Tack för maten mamma. Så mätt.
 
  Och så sover lilla Freya så gott.
   
18/7 Nu är kattungarna redan 2 veckor. Dom ligger väl inte så bra till vikt mässigt men vi är glada att dom lever :-)) och det tar dom igen så fort dom börjar äta vanlig mat också.
   
15/7 Vi har varit på utställning och det gick kanon bra för Darya på lördagen, hon fick CAC, NOM på sin första utställning som vuxen. Men "Nasse" liten o ful slutade Ex 3 så vi beslöt att låta honom vara hemma på söndagen,  men Darya fick sitt andra CAC. För övrigt var det en trevlig utställning, och många trevliga utställare.
   
13/7 Nu har det även kommit nya fina bilder på Ernie, tack så mycket Kicki och Andreas.
   
12/7 Har idag fått nya fina bilder på lilla Enhya som växer och frodas, tack snälla Carola. Det kom även bilder på Edora, tack så mycket Tina för dom fina bilderna.
   
11/7 Nu är kattungarna redan 1 vecka. Beyla sköter allt med dom små, hon har nu slutat skrika när matte kommer och ska gosa med dom, har väl insett att dom finns kvar efteråt. Vi ligger lite lågt ett tag till ang färger och mönster, tror att det är silver i paddan men vi får se ang dom andra 2. Feona har börjat öppna sina ögon lite smått.
   
10/7 Upptäckte idag att både Felix och Freya håller på att öppna sina ögon, Feona visar inga tecken på att vilja öppna några. Nu har Felix börjat komma igen med vikten så att det känns ju som att det går vägen med honom.

Det är också tvätt dax inför helgens utställning i Järna, ska bli kul att komma ut igen. Lasse och Darya en av tjejerna från våran första turk kull ska följa med så vi får väl se hur det fungerar, går det bra så tar vi med henne flera gånger.

   
8/7 Beyla blir bara bättre och bättre med dom små, nu stödmatar vi bara morgon och kväll och resten sköter hon, tvättning mm mm.
   
7/7 Nu verkar det som att Beyla börjar förstå att det är hon som ska skötta om dom små, nu har dom börjat tutta och hon ligger stila, men hon har så mycket päls runt tuttarna och den får jag inte klippa bort.
   
6/7 Felix går inte upp i vikt, känns lite oroligt. Beyla har börjat ligga mera hos kattungarna och kan nu slicka lite på dom, men fortfarande mest på sig själv :-))
   
5/7 Beyla är en dum blondin :-)) Hon förstår inte att det är hon som ska sköta ungarna, så det blir varken tvättning eller mat från henne för deras del, phuust.... Så det är väl tur att man har vanan inne att stödmata. Så fort någon av ungarna försöker klättra på henne så sätter hon sig upp och börjar tvätta sig där den varit...
   
4/7 Nu har Beyla o Lasses kattungar kommit, 3 små taniga saker blev det :-)). Beyla började få värkar vid 19.40 och sedan föddes en liten padda vid 20.00 på 100 g, 21.12 kom nästa, en liten svart o vit kille på 85 g, och sedan kom sista, en liten svart o vit tjej föddes kl 21.30 på 98 g. Lite snopet att det bara blev 3 st eftersom hon gått upp över 1200g, men vi är glada för att Beyla äntligen blev dräktig.
   
3/7 Nya fina bilder på Eliot, Tack Caroline.
   
1/7 Nu har Lilith åkt iväg för parning hos Tigger och vi får väl se hur länge hon blir borta. Beyla är rund som en boll och nu får hon gärna ha vilken dag som helst. Vi väntar inga kattungar mellan Miranda och Schackis.
   
26/6 Schackmatt har ramlat ner för trappen som vi har upp till övervåningen och brutit 2 tår på höger framtass, så nu är det vila och smärtstillande som gäller för hans del. Tur att det regnar så att dom inte kan gå ut i alla fall.
   
23/6 Vi väntar förhoppningsvis kattungar vecka 30, och detta blir Schackmatt´s sista kull. Sedan kanske det finns lite till på gång men det får tiden utvisa. Annars är det lugnt här i huset och det dröjer tills juli innan det är utställningsdax och förhoppningsvis ska Lasse ha fått lite päls tills dess.
   
18/6 Vi har sorg här, våran älskade "Fräset" har fått somna in. Lancer började kissa inne och efter att ha provat allt från p-spruta till homopatmedicin, lyckopiller mm mm under 1 års tid, så fick vi i samrådan med våran vet ta det tunga beslutet att låta Lancer somna in.
   
17/6 Nu har alla kattungar flyttat och det känns jättetomt, Edora var sist ut och vi önskar henne lycka till hos Tina o Peter. Mats och Nasse har varit på utställning i helgen och Nasse fick i alla fall 1 cert på söndagen.
   
14/6 Nu är Kattungarna  13 veckor och det finns nya bilder på Ernie och Edora. Ernie flyttar idag hem till Andreas och Kicki så vi önskar dom lycka till. Edora får vi behålla tills på lördag då hon flyttar långt här i från. Mats och "Nasse liten o ful" ska åka på utställning i helgen så vi får väl se hur det går.
   
10/6 Vi har haft en underbar dag på Linköpingskattklubb, efter en nervös natt och en rörig dag så blev det äntligen dax för Lilith att komma upp för bedömning hos Karina Bjuran.

Matte var supernervös eftersom det precis innan Lilith var en annan angora uppe för bedömning och Karina B såg inte så speciellt nöjd ut när hon såg henne, åh nej tänkte matte säg inte att hon heller inte kan eller gillar angoror.

Så var det dax för Lilith och när Karina såg henne så såg man hur glad hon blev och sedan var det inte så nervöst längre utan Lilith fick sitt cert utan tvekan, matte hade lovat att skrika om hon fick sitt cert så att alla hörde men hon blev så glad att hon började gråta i stället, och inte nog med det sedan blev hon även nominerad till panel av Karina B, ingen röst i panel men det gör inget :-))

Idag har även Eliot flyttat och vi önskar honom lycka till hos Caroline o Peter.

   
8/6 Nu har Enhya flyttat hem till sin nya familj, och vi önska dom alla lycka till. Men det är redan tomt efter henne, snyft...
   
7/6 Nu är Kattungarna  12 veckor, och ska snart börja lämna oss, snyft. Vi förbereder oss också inför helgens utställning i Linköping.
   
5/6 Tänka sig vad rätt jag hade!!!! Visst blev det ett draget cert på sista utställningen..... Blev vansinnig och samtalade inte något mera med den domaren under helgen. Visst är hon för smal men när han börjar med att dom ska se ut som norska skogkatter med öron uppe på huvudet då vet man inte vart man ska ta vägen. Men men det är bara att bita i det sura äpplet och vänta tills nästa utställning som kommer....

Ska också iväg med dom små för sista vaccinationen, fy vad tiden har gått fort.

   
31/5 Nu är Kattungarna  11 veckor, tiden har gott så fort. Nästa helt omöjligt att få några bra foton på vilddjuren. Börjar också bli nervös inför SW till helgen eftersom vi hoppas på att komma hem med en EC, skulle inte förvåna mig om hon får sitt första dragna cert då :-)). Ska också förberedda allt inför kattungarnas flytt, denna gång så flyttar dom inte lika tätt utan vi får behålla 2 av dom någon vecka extra.
   
24/5 Nu är Kattungarna  10 veckor och ser lite lustiga ut eftersom dom tydligen växer ojämnt.
   
21/5 Nya utställningsresultat, och alla fick sina cert båda dagarna vilket vi inte hade förväntat oss med Lasse som inte ser rolig ut just nu. Daizy fick också kanon bedömning båda dagarna. Så nu är det lugnt fram tills SW i juni.
   
17/5 Nu är Kattungarna  9 veckor och ser ut som små tjockisar. Det är också tvättar dax inför helgens utställningar där vi inte har några förväntningar ang "Nasse liten å ful".
   
15/5 Idag så blir Miranda 2 år och längtar efter att få bli mamma...
   
11/5 B-Kull har nu blivit 2 år, tiden går så fort.
   
10/5 Nu är Kattungarna  8 veckor, och är helt underbara små liv :-)) busar och sover. Dom ligger också väldigt bra till i vikt mot vad vi är van vid i deras ålder så det märks att denna kull är uppväxta på ett annat foder. Vi håller också på att leta hane till Miranda för att få lite färg. Också varit och tagit nya kort på Daryn.
   
7/5 Nya utställningsresultat och det gick helt över våra förväntningar, båda fick cert 2 dagarna :-)) Vi har också fått en massa snygga bilder på 2 av C-Kullens killar, åh vilka killar det blivit :-))
   
4/5 Nu har alla 4 kattungarna hittat nya trevlig hussar och mattar :-)) det är också förbreddelser inför helgens utställningar som vi hoppas ska ge några cert men det är nog tveksamt för Nasses del, han har ingen päls just nu :-((
   
3/5 Nu är Kattungarna  7 veckor och vilken fart det är på dom små liven, lika tjocka som dom är långa :-))
   
30/4 Lasse och Miranda har i dag varit i Stockholm hos Anna Tidholm på Albano och HCM-testat sig, båda visade resultat u.a.
   
26/4 Kattungarna har redan blivit 6 veckor och är sjövilda :-)) Mat är i alla former är toppen. Dom har också fått sina andra namn.
   
23/4 Vilken helg vi haft i Norge, det kunde man inte tro med tanke på hur resan startade. Stress på fredagsmorgonen, sena iväg och åker för att växla pengar är borta 5 min och får parkeringsböter :-((

Kommer några mil till och Lasse blir åksjuk och kräks, stannar tar reda på det sätter oss i bilen åker vidare och efter några mil så bajsar han ner sig :-(( stannar igen och tar reda på det..

Vårat favorit ställe i Töcksfors hade bytt ägare så maten smakade :-(( Kommer till Oslo och börjar leta efter hotellet, hittar nog varje vägtull som finns i området innan vi fann hotellet. Checkar in och vill bara sätta sig ner och gråta efter den dagen..

Kommer till utställningen på lördagen och möts av Lasses konkurrent som är dubbelt så stor, en massa päls och är en väldigt fin katt, suck fattades bara det också.. Pratar med ägaren och får veta att om han tar certet på lördagen så går han upp en klass, pust vad skönt då visste vi att om det inte skulle dyka upp någon ny katt på söndagen så skulle Lasse få 1 norsktcert och ta det andra hemma, det kändes skönt.

Bedömningarna börjar och till våran häpnad så tar Lasse det?? På grund av pälsen kvalitén och prepareringen. Turk tjejerna fick sina cert och kanon bedömningar av sina domare, så lördagen slutade väl.

På söndagen så visade det sig att Lasses konkurrent var Abs så "Nasse liten o ful" blev IC av Jörgen Jensen, JIPPY, Annika Högberg gjorde Dazha till IC och Lili fick sitt 8 CACE.

Vi träffade också en massa trevliga svenskar :-)) vilket kändes skönt efter som det som vanligt strulade under utställning och det gör det jämt i Norge. Det blev en mycket lyckad avslutning på en hemsk start....

   
19/4 Kattungarna är nu 5 veckor och börjar klättra ur lekhagen, hade väl inte tänkt oss att ha dom runt golvet riktigt än. Men när blir det som man tänkt sig :-)) Nu äter dom vanligt torrfoder samt lite mjukmat. Är också utställningsdax igen och vi hoppas att helgen ska ge oss några cert.
   
15/4 Idag blir D-Kullen 1 år, tänk vad tiden går fort. Uppdaterat med nya foton på 2 av dom, resten kommer under veckan.. Nu går alla kattungarna på lådan som dom ska, Bianca har varit jätteduktig med den saken.
   
12/4 Kattungarna är nu 4 veckor och rusar runt för fullt i lekhagen. Ska också börja med lite kattunge mat så får vi se vad dom tycker om det. Uppblöt torrfoder samt nötfärs med välling är mums tycker alla 4.
   
8/4 Vi har varit på utställning i helgen och det gick över all förväntan. Nasse liten och ful har äääääntligen blivit champion och fått sitt 1 CACIB, Dazha våran vackra turk tjej blev också champion och fick sitt 1 CACIB så man kan lugnt säga att det var en bra helg :-))
   
5/4 Kattungarna är nu 3 veckor och super vilda. Äntligen så ska det bli utställning i helgen så i går var det badar dags för Dazha och Lasse som ska få följa med till Birka. Började även fota kattungarna i går och nu tar dom sig ur lådan även fast kanten är uppe..
   
 

     
 

   
4/4 Kattungarna börjar försöka ta sig ur bolådan så nu är det snart dax för lekhagen, bild bevis finns :-)).
   
 
  Släpp ut oss, nu! Jag ska ut!
 
  Hör ni det är högt! Någon som vill före!
   
29/3 Kattungarna är nu 2 veckor och det börjar bli fart inne i bolådan, Edora läger sig redan på rygg och vill bli kliad på magen när man kommer och klappar om dom.
   
23/3 I dag öppnade även Ernie sin ögon.
   
22/3 Kattungarna har redan blivit 1 vecka och 3 av 4 har nästan öppnat ögonen helt. Dom växer och frodas annars så händer det inte så mycket nu.
   
19/3 Kattungarna växer och frodas och nu har vi gett dom namn, Enhya, Eliot, Edora och Ernie men dom har inte fått sina andra namn.
   
17/3 Nu har vi börjat landa med Biancas kattungar, känns bara att man missat så mycket under dräktighets perioden. Nu har vi fått klart deras färger i alla fall. 2 av dom är brunt abby, 1 brun tabby-vit samt 1 blå-vit.
   
15/3 Bianca fick idag sina kattungar och förlossningen gick bra. Den startade med att hon vid 16.40 ville att vi skulle sitta med henne vid bolådan, sedan var det lugnt fram till 19.05 då började hon få värkar.

Vid 20.48 började hon små krysta och när Kl. var 21.17 började värkarna på allvar, 21.26 kom första lilla tjejen med svansen först och sedan dröjde det tills 22.12 innan nästa kom en liten kille. 22.29 kom det en till liten tjej och sedan trodde vi att hon var klar så jag bäddade rent och gick och lade mig vid 01.05.

Så någon gång mellan 01.05 och 04.40 kom sista lilla killen. Att det skulle bli 4 st var helt otroligt med tanke på Bianca nästan inte gått upp nått, så nu är det bara att göda henne för fullt.

   
6/3 Idag fick vi tänka om ang. Biancas skendräktighet och inse att hon nog är dräktig, och tyvärr så är det ju inte den hane vi tänkt oss. Och det känns inte så bra, våra planer ang. den tjejen lyckas aldrig. Samtidigt som man funderar på när dom har lyckats eftersom Bianca fick bo på övervåningen tills hon slutat löpa :-((.
   
5/3 Vi har varit på utställning i Malmö där Dazha fick sina första cert till CH, Lilith fick sina CACE och blev NOM båda dagarna vilket känns kanon. Tack Hanny för all hjälpen med katterna :-))

Beyla är nu omparad för 3 gången och vi får väl se vad som händer, har inte så stora förväntningar om den parningen.

   
15/2 Det har inte hänt så mycket här i huset. Just nu går vi bara och väntar på att tjejerna ska börja löpa om igen så vi får ta nya tag i det hela. Och snart bär det av ner till Malmö på utställning.
   
24/1 Det verkar inte bättre än att vi har blivit lurade igen av Beyla, nu har hon tappat allt hon gått upp så det är nog bara att inse att det blir inga kattungar för oss :-((.
   
21/1 Nu har vi varit på utställning och det gick inte något vidare för Lasse, han blev Ex 2 denna gång som vanligt.
   
13/1 Som det ser ut just nu så har Beyla och Qorpus lyckats, har vi tur väntar vi kattungar vecka 8. JIPPI! skulle jag väl inte ha skrivet förstås :-))
   
11/1 Här går vi bara och väntar för att se om någon av tjejerna är dräktiga och det tar väl aldrig så lång tid som just då. Börjar också bli dax att planera packning och tvätt tiderna inför utställningen den 20/1.
   
 

2007

   
23/12-06 Nu har Bianca återvänt hem och vi kommer att vänta med spänning på att se om det gett resultat. Blev lite tokigt med tid eftersom det är jul.
   
20/12-06 Bianca har nu åkt i väg till Excalibur och vi hoppas verkligen att det ska gå bra :-))
   
16/12-06 Beyla´s fästman Qorpus har nu kommit på besök och vi hoppas att det ska bli någonting, börjar få abstinens besvär efter kattungar :-))
   
8/12-06 Bianca har nu börjat att få NP vetegroddsolja varje dag, det sägs att en hona kan komma i löp med hjälp av lite olja :-) får väl se om det hjälper. Vet ju att det inte är någonting farligt vi ger henne, utan bara lite extra vitaminer.
   
2/12-06 Nu kan vi äntligen gå ut och presentera Biancas tilltänkte kille. GIC S*Izawatha´s Excalibur n23, med denna kombination hoppas vi på våran efterlängtade lilla tjej som vi vill spara efter Bianca. Mera info kommer att komma. Våran lilla Anka blir 3 år idag och det har vi firat med en stor tallrik whiskas som är hennes favorit mat.
   
29/11-06 Nu har vi varit och hälsat på Bianca´s tilltänkta kille och det visade sig att han var så trevlig som vi hade hoppats på. Så detta kommer att bli en kombination som vi verkligen tror på och det ska bli så spännande. Som tur är så har han även väldigt trevliga ägare :-))
   
16/11-06 Jakten på att hitta en snygg kille till våran S*Oxiekullar´s Bianca har nu på börjats, och vi har en kanon fin kille på gång. Vi hoppas mycket på denna kombination som i fall den blir av sker till våren 07. Så nu gäller det att Bianca inte börjar löpa innan han finns tillgänglig, har pratat allvar med henne men som vanligt kommer hon nog inte lyssna på matte :-))
   
15/11-06 Här kommer vi att skriva lite då och då om vad som händer i vårat katteri och på utställningarna.
 
 

 
 
Copyright © AsKett´s 2003-2012